امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

بيانات مراجع عظام در خصوص صندوق هاي قرض الحسنه و پرداخت وام

گزيده اي از سخنان مقام معظم رهبری

اگر اين صندوق هاي قرض الحسنه نباشند . بدانيد كه اين نيازهاي مردم را به هيچ وجه شما و ما قادر به انجامش نيستيم.

این نهاد ( صندوق های قرض الحسنه)  که اسلامی است و نهاد مفیدی است. برای مردم بماند، کارخودش را بکند و به مردم خیرخوش را برساند. یک شجره طیبه ای است. بحمدالله رشد هم کرده، خوب شده نه دیگران کار شکنی کنند و نه اسباب زحمت درست کنند.

گزیدهای از سخنان حضرت " آیت اله العظمی مکارم شیرازی "

.صندوق های قرض الحسنه که به عنوان یک نهاد خود جوش مردمی فعالیت خود را آغاز کرده است و باید به همین صورت نیز باقی بماند. این صندوق ها علاوه بر کمک به افراد نیازمند جامعه سنت ارزشمند قرض الحسنه در اسلام را احیا می کنند.

وجود صندوق های قرض الحسنه در کنار مساجد نشان    می دهد که مسجد تنها برای نماز خواندن نیست ، بلکه پایگاهی برای حمایت از افراد نیازمند است و این امر تبلیغ مستقیم دین می شود .

گزیدهای از سخنان حضرت" آیت اله العظمی صافی گلپایگانی"

حضرت آیت اله العظمی صافی گلپایگانی با اشاره به این که ثواب صدقه 10 ولی ثواب قرض الحسنه 18 برابر است ، عنوان کردند .

قرض الحسنه کاری در اسلام و ازسنت های بزرگ مسلمانان است. یعنی هر مسلمان که به بندگان خدا قرض الحسنه بدهد ثواب آن از صدقه دادن هم بیشتر است. آیت اله صافی گلپایگانی تصریع کردند، قرض الحسنه یک مسئله خدایی است. کسانی که در این زمینه خدمت می کنند باید قصدشان خدا باشد تا به ثواب برسند.

آیت اله صافی گلپایگانی بیان داشتند کسی نمی تواند قرض الحسنه را به خود اختصاص دهد. بلکه هر کس می تواند پولش را در راه خیر به کسان دیگر قرض حسن بدهد ایشان تصریح کردند،در کار قرض الحسنه باید خلوص نیت باشد و اشخاص سوء استفاده نکنند.مسایل تجاری و سوء استفاده شخصی در کار نباشد و برای خدا خالص باشد.

گزیدهای از "سخنان حضرت آیت اله العظمی وحید خراسانی"

ایشان با قرائت آیه شریفه "من ذالذی یقرض اله قرضا حسنا"خاطر نشان کردند که شیخ انصاری (ره) در مقابل این آیه محو  می شود واین بالاترین تعبیر قرآن بعد از جهاد است که در مورد قرض الحسنه گفته شده خداوند خودش را طرف قرض دهنده قرار داده. ظاهرا فرد نیکوکار به فرد گرفتارقرض الحسنه می دهد ولی در واقع به خداوند قرض داده است.حکمت آن این است که وقتی پول را مفت بدهی گردن گیرنده تا زنده است در مقابل شما خم می شود و خداوند  ذلت بندگانش را نمی پسندد اما درقرض عزت مومن حفظ می شود چون دنیا دار ابتلا است امروز او گرفتاراست فردا رفع می شود و باز پرداخت می کند.

این مرجع تقلید فرمودند مدیران صندوق های قرض الحسنه قدر خود را بدانند. زیرا وقتی پول را می شمرند که به نیازمند پرداخت شود خداوند درمقابل آنها قرار دارد. این مقامی بهت آور است. بنابراین به هیچ قیمتی این سعادت را ازدست ندهید و هیچکس حق ندارد این کار را از شما بگیرد.

آنهایی که خدمت کرده و خیانتی نکرده اند نص قرآن است که "ما علی المحسنین من سبیل؟" یعنی هیچکس حق حکومت و سلطنت بر  محسن ندارد . طرفش خداست "هل جزاء الاحسان الا الاحسان"(آیا جزای احسان به غیر از احسان است) یعنی خداوند جزای آدم نیکوکار است. اما کسی که خیانت در اموال مردم کرد باید به اشد مجازات برسد.قرض الحسنه همچون اکسیری است که فلز را به طلای احمر تبدیل می کند ایشان فرمودند قرض دو گونه است قرض به شرط سود که نامشروع است ولی قرض الحسنه مانند دانه ای است که تبدیل به 700 دانه می شود.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

  • ایران، استان خراسان جنوبی، شهرطبس، خیابان شهید محمد منتظری
  • صندوق ولیعصر ۲۱۹۷-۳۲۸۲-۰۵۶
  • صندوق قدس  ۶۲۳۲-۳۲۸۶-۰۵۶
  • ۰۵۶-۳۲۸۲-۲۱۹۷
  • ۰۹۰-۲۲۸۲-۲۱۹۷
  • valiasr [ad] sgvt [dot] ir

گالری تصاویر

logo-samandehi

ارسال پیغام

  ایمیل ارسال نشد !   Your email has been sent.
بالا